mandag 13. april 2009

Det var en gang ei rastløs jente...

Som plutselig befant seg på en merkelig strykejernformet båt utenfor kysten av Afrika... Firmaet er PGS, båten heter Ramform Challenger og vi befinner oss for øyeblikket på sjøen utenfor Angola. Her kjører vi i hele 5 knop, opp og ned og sving og opp og ned igjen. Ganske spennende:)

Liten opppdatering fra meg, vet mange lurer på hvordan jeg har det. Har akkurat passert mi 2. uke nå og trives veldig godt. Folkene er helt topp, lærer masse hver dag, jobben er spennende og utfordrende og noe nytt skjer hver dag. Dagene går stort sett med til mat, jobb, mat, jobb, trene og sove. Og til de som ikke trodde jeg kom til å klare å fortsette å være disiplinert med treningen (Oddis ja!!), så har jeg i til nå (15 dager), kun hatt en eneste fridag + 1 dag med bare yoga. Så formen er på topp! Klar som et egg til holmekollenstafetten om jeg fortsatt får løpe med gamle gjengen på Honeywell.

Ellers har jeg til nå gjort mye rart her ute.. Jeg har spist pinnekjøtt 2 ganger, hengt på hodet over båtripa og skrapt ekle udyr av streamere, løftet store mengder vaskepulver, "kommandert" styrmannen om hvor fort vi skal kjøre og hvilken modus og hvor vi skal kjøre, styrt båten helt på egenhånd vha dataprogram, generert en mengde rapporter, hatt flere "close passes" mot en FPSO (flytende oljerig), loddet powersupply på GPS pod, demontert en akustisk "pinger" og utført vedlikehold på den, vært mye mye ute i liten workboat i 35grader, løpt ca 30km hver uke, løftet en hel mengde vekter, spist store mengder Freia melkesjokolade, irritert meg over masse lyder i lugaren min, blitt kjent med masse morsomme tullete og bra folk, kjørt helikopter, fått spesialbehandling av Angolsk immigrasjon etc etc.. sånn i farta. Men nå er det middag! Og trening!


1 kommentar: