lørdag 13. mars 2010

Ettermiddag i Tokyo

Lørdag ettermiddag fikk noen av oss fri (ettersom vi hadde jobbet ekstra dagen før), og benyttet muligheten til litt sightseeing i Tokyo! Vi var skikkelig heldige og fikk fantastisk nydelig vår vær, med sol, blå himmel og t-skjorte temperatur. Etter en kort introduksjon til Tokyo railway-subway system.. (er vist "selvforklarende") dro vi ut på vår ekskursjon.
Første stopp var Imperial Palace Garden hvor vi fikk se litt av den berømte kirsebærtre blomstringen. Litt tidlig på våren ennå, men fortsatt nydelig!
Videre dro vil til Shibuya, som er verdens største fotgjengerfelt kryss. Det var bare helt utrolig. Jeg har aldri sett så mange menneske krysse gater på ei gang. Tusenvis på tusenvis. Området ellers er kjent fra diverse bildeklipp fra Tokyo og kjent som den meste hippe og moderne delen av byen med uttallige super fashion department stores. Vi fant en liten bortgjemt japansk restaurant hvor vi satt med noe som virket som stamgjester og spiste nydelige grillspyd, ris og grønnsaker på en lav bar rett foran kokken og drakk varm sake.
Etter middag hoppet vi på banen til Roppongi som er kjent for et yrende nattliv. Her krydde det av barer, nattklubber, innkastere, japanske "fotomodell" jenter i høye heler og skolepike antrekk og freaky hårsveiser, neonlys og fete biler.
Utrolig kul opplevelse! Føler jeg endelig fikk se litt av Tokyo! Idag skal vi i Disney World etter lunsj.. har en fæl jobb;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar