lørdag 24. juli 2010

Long Time No See..

Jeg har vært skikkelig lat i det siste når det kommer til blogg skriving.. Mye har skjedd og skal prøve å bli bedre..

I skrivende stund er jeg på jobb i Japan. Er for tiden i port i Tomokamai. Ikke verdens navle akkurat, men en veldig velkommen forandring til de siste ukers rutine på sjøen. Heldigvis bare 1.5 uke igjen nå:)

Det største som har skjedd er det faktum at jeg og Peder har bestemt oss for å flytte til Maui, Hawaii!!!! Det startet egentlig i Venezuela da vi traff et godt voksent engelsk par som hadde flyttet til Coche Island. De ga oss ett tips: "Don't make excuses not to do something". Veldig bra motto igrunnen. De skulle tilfeldigvis selge sin flotte store villa på coche, vi fablet litt om å kjøpe den igrunnen. 90.000dollar for kjempefint hus, men etter et besøk i den lille byen slo vi fra oss den ideen. Vi nevnte også Cabarete såvidt, ettersom ei jeg kjenner der hadde en leilighet til leie der.. Helt ute av det blå sa jeg: "Hva med Hawaii??" Og Peder sa: "JA! God ide!"..
Og 1mnd etter har jeg alt leid ut leiligheten min, søkt om amerikansk visum, fått godkjenning fra PGS og begynt å planlegge:) Skal prøve å få oss en lite hus eller cottage med 2 soverom (plass til besøk) på nordsia og investerie en godt brukt Jeep Wrangler e.l. (Min ultimate drømmebil..).

Planen er å dra rett fra crewchange i Japan 13.oktober til Hawaii. Peder kommer etter fra Guinea.Veldig Veldig spent!!

Uansett.. først kommer August. Skal til Kr.sand 4.august og blir der over helga. Så blir det Oslo, utflytting og Øya festivalen før rundtur i Norge. Tenker å kjøre Kristiansand - Olden, ta med telt og kiteutstyr og div. Kjøre Setesdalen, mellomstopp på Brokke, før Lysebotnen og Kjærag og videre innom stavanger og litt kiting, oppover Vestlandet innom alle fine daler og fjell! Gleder meg masse!

1 kommentar: