mandag 7. mars 2011

Sol, skating og bomtur!

Siste dagene har det blitt litt av hvert av aktiviteter. Heldigvis kom sola såvidt innom igår og mamma fikk kost seg litt på stranda i Kihei etter at vi hadde vært på kitestranda og jeg fikk kitet meg ferdig for dagen:) Endelig begynt å få skikkelig taket på å kjøre ordentlig på bølger, utrolig kult!
Pappa tok tidlig return hjem ettersom han, som vanlig, ikke hadde smurt seg ordentlig med solkrem og inntok en farge liknende sprengt tomat i ansiktet og på bein og armer. 

Etter lang dag med kiting og sol og varme tok jeg og Peder oss en liten skatetur nedover gata i solnedgangen og fikk tatt masse kule bilder!
Dagen idag startet først med et øredøvende bråk kl 0340 da mamma skulle på do og tråkket på husdyret mitt Centipede'n (tusenben) som har levd under senga mi siden Eivind var her i November.. det ble kastet bøker og kniver og hårbørster ble brukt i jakten på udyret som pappa fanget med hårbørsten til slutt.. Derretter tok vi turen opp til vulkanen Haleakalā  for å se soloppgangen. Uheldigvis lå det ei forferdelig tåkesky over hele toppen så vi fikk ikke sett en dritt! Og mamma hadde halveis hjerteinfarkt på turen opp..  Skikkelig bomtur! Så da får det bli et solnedgangs bilde fra terrassen istedet..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar