torsdag 25. november 2010

Julestemning ZERO

Folk begynner å prate om snø og kulde og julegaver og ribbe og pinnekjøtt og alt det derre. Iår må jeg innrømme, kanskje nesten mindre enn ifjor.. har jeg absolutt null zero nada julestemning. Før jeg dro ombord, (for de som ikke har fått det med seg siden jeg ikke har skrevet ett ord på 2 uker, så er jeg altså tilbake på jobb i Japan) var jeg innom Queen Mall shoppingsenter i Kahului og tok en tur innom Macey's home department.. I kjent amerikansk stil var det julepynt fra gulv til tak og 10-15 juletrær så fulle av pynt og glitter og lys at det var såvidt mulig å skimte noe grønt under.. og jeg tenkte bare "THIS IS WRONG"!! jul?? nå?? Jeg går jo rundt i shorts og t-skjorte og leter etter en ny bikini!!

Det hjelper heller ikke så veldig på julestemningen at hele advent tilbringes på en rullende båt i sør Japan utenfor Okinawa. Men forhåpentligvis, når jeg kommer meg til Maui igjen 20.desember, så kicker julestemningen inn. Vi får ta oss en tur på Walmart og finne litt glitter og stas og lys til å pynte palmene våre med.. og en grill til å lage julemiddagen på :) 

Må innrømme det fristet litt, da jeg for to dager siden leverte ønsket flight details til sjefen, å finne rute til Kristiansand og mamma og pappa, juleribbe, pinnekjøtt, snø og kulde istedenfor.. (vet det egentlig ikke er lov å si det, jeg bor på MAUI!!! men det er noe spesielt med jul...)

4 kommentarer:

 1. Hei.
  Minus 10 og iskald vind. Ikke noe å lengte etter.Mange skulle nok satt kursen til Maui. Håper dere ikke kommer i skuddlinja fra Nord Korea. de er ikke riktig navla.
  Ellers blir det jul i bikini og kiting,flottere jul enn de fleste vil jeg tro.
  inger

  SvarSlett
 2. Får håpe det:) Men det er jo litt rart og ikke skulle hjem til Kristiansand og Breimyråsen og den vanlige juleribba!! Klem

  SvarSlett
 3. Hei.
  Håper det blir fint å feire jul på Maiu også.
  Vinteren fortsetter på Sørlandet, iskaldt men nå kan alle skøyteentusiaster glede seg,vannene er sikre og fine. Men, meldt snø, som vanlig når isen legger seg!!
  Ikke slit deg ut på alle uhellene med streamerene, .Klem

  SvarSlett
 4. Skjønner tankegangen din Karianne! Jeg føler det litt på samme måten ;) Vi skal bli i Singapore i julen, og det blir litt rart. Akkurat rundt julaften reiser vi til Thailand for å nyte late dager i bikini!

  Ellers kan jeg fortelle at vi har julepyntet leilighet med stjerne og tre....men julefølelse?? Nei!
  Forrige helg lagde vi julemiddag - med ribbe, medisterkaker og pølser. Da luktet det skikkelig jul!! Et snev av julefølelse kom...helt til jeg åpnet døren og kjente varmen og så palmene! ;)

  Håper du får en knall jul på Maui!! Kos deg masse :)
  Klem fra Kirsten!

  SvarSlett